Lei kroppspress, nå slår han tilbake!

Remy blir EVOs nye modell

Andreas Olav Skjetne
Redaktør Evolution og Personlig trener
Med over 10.000 PT-timer, bachelor i idrettsvitenskap og som redaktør for en av Norges største treningsblogger er Andreas en av landets dyktigste personlige trenere.

7 av 10 unge opplever et press om å se bra ut eller ha en fin kropp. Kroppspress har de siste årene blitt mye omtalt blant jenter, men guttene blir dessverre glemt. Det er derfor på tide å gjøre noe!

Treningskjeden EVO vil denne våren sette fokus på kroppspress og frontperson for denne kampanjen er den 20 år gamle studenten Remy Berland fra Stavanger. Målet med kampanjen er å gi et ansikt til alle de som ikke føler seg vel i egen kropp.

- Jeg ønsker at enda fler, uavhengig av hvordan de ser ut, skal tenke at de også har like mye rett til å være på et treningssenter, sier Remy.

Remy har selv erfart hvordan kroppspress kan gi et negativt selvbilde. I løpet av ungdomstiden har han fått tilbakemeldinger om at han var for tynn og deretter for tjukk. Dette til tross for at han har vært aktiv og holdt seg i form, en form god nok til å gjøre alt han måtte ønske, som å løpe et halvmaraton.

Som første treningskjede i Norge går EVO aktivt til kamp mot et økende kroppspress. Dette gjøres gjennom endret arbeidsantrekk for de personlige trenerne, retningslinjer for bildebruk i sosiale medier og føringer for treningsantrekk og kamerabruk inne på treningssenteret. Det er viktig for EVO at fokuset ikke er på hvordan du ser ut, men helsen din.

- Flere skal forstå at det ikke er størrelsen på musklene dine som avgjør om du er sterk nok til å gjøre det du ønsker, sier Remy.

 

Relaterte artikler


Tilbake