Lei havregrøt, prøv havrebrød!

Oppskriften alle klarer!

Amy Gibson
Personlig Trener
Amy er utdannet personlig trener hos AFPT. Hun kan tilby deg de verktøyene og kunnskapen du trenger for å nå dine mål. I tillegg har Amy spesialisert seg på vektreduksjon ved bruk av kostholdsveiledning.

Spiser du havregrøt, men vil gjerne ha et alternativ? Prøv havrebrød, det finnes uendelig mange måter å justere oppskriften, men det er uansett lett å lage. Du kan velge å bruke kun havregryn og eggehvite,  eller du kan tilsette alt fra banan, cottage cheese, hele egg, nøtter eller kesam i røra. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Du trenger:

50-60g havregryn

2 eggehvite

1 klype salt


Fremgangsmåte:

Bland havregryn, eggehviten og saltet sammen, fordel den klissete massen utover bakepapir og stek i ovnen på ca 180 grader i 20 min.

Relaterte artikler


Tilbake