Kremet pasta med torsk og bacon

Prøv vårt middagstips

Natalie Totland
Personlig Trener
Natalie er utdannet personlig trener og kostholdsveileder fra AFPT. Hun har spesialisert seg på trening for muskelvekst og fettforbrenning, samt trening under og etter graviditet. Natalie ble kåret til årets personlige trener i EVO Fitness, både i 2014 og 2015.

En litt sunnere vri på den tradisjonelle pastavarianten.

Pasta carbonara er nok en favoritt hos mange, men hva med å prøve denne varianten med torsk og bacon neste gang? 


Dette trenger du, 4 porsjoner:

400 g torskefilet, uten skinn og bein

1 pakke fersk grønnsakspasta

100 g bacon

2 fedd hvitløk

3 dl kesam (vanlig, eller mager, du velger selv.) 

1 dl parmesan

1 klype salt og pepper

Basilikum, frisk
 

1. Skjær torsken og bacon i mindre biter. Finhakk hvitløk.

2. Stek baconbitene i en tørr panne til det blir gylne. Tilsett torsk og hvitløk og 1 ss smør i pannen. Stek på lav temperatur i ca. 3 minutter.

3. Kok pasta slik det står på forpakningen.

4. Sil vannet av pastaen og bland sammen med tosk, bacon, hvitløk og kesam. Smak til med salt og pepper.

5. Server gjerne pastaen med hakket basilikum.

En skikkelig god pastatallerken blir fort en favoritt blant både store og små, og denne anbefales på det varmeste.

Oppskriften er levert i samarbeid med Sarah Due Lund. 

Instagram: @sunnkostnorge
Instagram, Natalie: @natalietotland

Relaterte artikler


Tilbake