Birgit Skarstein fronter EVO

Sier NEI til kroppspress

Evolution treningsblogg
Alt du trenger å vite om trening
Evolution er Norges største upersonlige treningsblogg med over 7.000 daglige lesere. Her får du alt fra treningstips og øvelser til kunnskapen du trenger for å lykkes. Vi publiserer ukentlig nye artikler skrevet av dyktige fagfolk.

Birgit Skarstein, paralympics-utøver og verdensmester i roing, samarbeider med EVO i arbeidet mot kroppspress. Birgit er kjent for sitt sterke samfunnsengasjement, og har tidligere markert seg som en forkjemper for et sunnere kroppsideal. Under kampanjebudskapet #INGENFASIT, ønsker Birgit og EVO å få flere mennesker til å føle seg bedre med sin egen kropp.

Hvorfor engasjerer du deg i arbeid mot kroppspress?
Jeg syns det er veldig viktig at vi alle kan ha det bra med kroppen vår, og at vi ikke skal legge unødvendig press på hverken oss selv eller hverandre. For meg er brukskroppen det aller viktigste, altså den kroppen som fungerer til det vi har lyst til å bruke den til.

Hvorfor valgte du å samarbeide med EVO?
EVO er en samfunnsengasjert treningskjede som er bevisst egne muligheter til å påvirke menneskers tanker om kropp. Jeg ser at de er oppriktig engasjert, og syns det er tøft at de tør å ta ansvar for kundenes helse på en så offensiv måte!

Hva ønsker du å oppnå med denne kampanjen?
Jeg ønsker å bidra til å fremme og normalisere brukskroppen. Livet inneholder nok stress uansett, og kropp burde være noe positivt. Tenk hvor mange muligheter kroppen gir! Den er en fantastisk gave!

Relaterte artikler


Tilbake