EVO åpner på Lørenskog

Nytt treningssenter i skihallen SNØ

Evolution treningsblogg
Alt du trenger å vite om trening
Evolution er Norges største upersonlige treningsblogg med over 7.000 daglige lesere. Her får du alt fra treningstips og øvelser til kunnskapen du trenger for å lykkes. Vi publiserer ukentlig nye artikler skrevet av dyktige fagfolk.

18. januar åpner EVO nytt treningssenter i skihallen SNØ på Lørenskog. Skihallen blir den første i sitt slag i Norge og blir et spektakulært skue både fra innsiden og utsiden. Det vil bli mulig å kjøre alpint og gå på langrennski når bygget står ferdig og dørene åpner.

I samme bygg åpner EVO sitt 39. treningssenter i Norge og ansvarlig for nye sentre, Halvor Lauvstad, lover et topp moderne treningssenter med alt du trenger av utstyr.

- Vi har dratt til på bestillingen og lover topp utstyr. Det er viktig at vi som treningsskjede kan levere gode opplevelser både for våre medlemmer og besøkende fra skihallen, sier Halvor.

 

EVO SNØ Lørenskog blir over 500 kvadratmeter med gratis parkering og lange åpningstider (05-24). Det har vist seg at området har savnet et treningssenter og oppmerksomheten har vært der etter.

- Vi opplever den samme pågangen som ved tidligere åpninger. Vi er godt i gang med å selge medlemskap og vi har fått tilbakemeldinger som tyder på at vi må bestille mye kake til åpningsfesten, sier Andreas Skjetne, ansvarlig for presale i EVO Fitness.

Relaterte artikler


Tilbake