6 øvelser dere kan trene sammen

Prøv vår utfordring!

Maria Martinsen
Personlig Trener
Maria er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Hun har tidligere konkurrert i bikini fitness og driver bloggen lykkeligsterk.no. Hennes spesialiteter er muskelvekst, fettreduksjon og livsstilsendring.

Test dere selv med dette styrketreningsprogrammet laget for par, med fokus på kjernemuskulatur. Hva er vel bedre enn en heftig treningsøkt sammen med din kjære? 

Trening i seg selv gir mestringsfølelse, bedre kondisjon og mer styrke. Og lykkefølelse etterpå, også kalt endorfiner. Hvor fint er det å kunne dele alt dette med den du er aller mest glad i?

Vi kan love svette, latter og god stemning - og støle magemuskler.
 

Øvelse

Serier

Reps

Sit-ups med ball

2

20

Push-ups med klapp

2

10

Båten med bensirkler

2

10

Sideutfall med balloverføring

2

10

Planke og push-ups kombo

2

10

Planke challange

1

MaxSit ups med ball
 

Ta en sit-up og gi eller kast ballen til partner. Velg om dere vil ta sit-ups samtidig eller om den ene skal ha pause mens den andre gjør en repetisjon.
 

Push-ups med klapp
 

Gjør en armhevning samtidig og gi hverandre ett klapp i hver hånd før ny repetisjon. Her gjelder det å følge takten til hverandre.
 

Båten med bensirkler
 

Sitt i båten mot hverandre og lag halvsirkler med bena fra høyre til venstre og venstre til høyre. Husk å holde brystet oppe!
 

Sideutfall med balloverføring
 

Gjør en utfall til begge sider før du overfører ballen til din partner. Mens den ene jobber venter den andre i statisk posisjon på å få ballen tilbake.
 

Planke og push up kombo
 

Han starter med å utføre en armhevning. Når han er oppe i startposisjon går hun ned på albuer og opp igjen på håndflater. Repeter annenhver gang.
 

Planke challenge!
 

Avslutt økten deres med en planke challenge. Gå planken og se hvem av dere som holder lengst!

Relaterte artikler


Tilbake