EVO styrker organisasjonen

-Treningsproduktet vil bli enda bedre

Evolution treningsblogg
Alt du trenger å vite om trening
Evolution er Norges største upersonlige treningsblogg med over 7.000 daglige lesere. Her får du alt fra treningstips og øvelser til kunnskapen du trenger for å lykkes. Vi publiserer ukentlig nye artikler skrevet av dyktige fagfolk.

Halvor Lauvstad er ansatt som Produkt & prosjektleder i EVO. Generalsekretæren i Norges skøyteforbund, som også blant annet har jobbet som produktsjef i SATS, skal begynne å jobbe i EVO 1. februar 2019. Etter 4 år med toppidrett er Lauvstad klar for treningsbransjen igjen. Denne gang går ferden til EVO Fitness. 

Director EVO Concept i EVO, Henning Holm, smiler fra øre til øre når han skal kommentere signeringen. «Halvor kommer til å tilføre verdifull kompetanse på et område der vi har definert at vi skal være best. Dette gjør at EVO får en av de mest attraktive, spennende og faglig sterkeste produktavdelingene i bransjen. Målet til avdelingen er å kontinuerlig utvikle EVO produktet og skape gode treningsopplevelser for medlemmene, med Halvor på laget blir vi et ekstremt sterkt team» sier Henning Holm, før han avslutter med at «dette er veldig godt nytt for våre medlemmer».


Halvor skal, i tillegg til å jobbe med å utvikle EVO produktet,  også arbeide for SNØ, den nye skihallen på Lørenskog. Her skal han ha ansvaret for å utvikle opplevelsene, konseptene og produktene som møter de besøkende. Det kommer også et EVO senter i tilknytning til SNØ, og Halvor vil ha ansvaret for å utvikle dette senteret i nært samarbeid med SNØ.

Den sindige nordlendingen er entusiastisk med tanke på sine kommende oppgaver:

- Hvorfor valgte du EVO som din neste arbeidsplass?

EVO er stedet å være i 2019. Det jobbes utrolig bra og kreativt inn mot markedet. Mulighetene er store og spennende i merkevaren EVO.

- Hva vil du tilby EVO sine medlemmer?

Kunnskap og erfaring fra både treningsbransjen og toppidrett.

Relaterte artikler


Tilbake