Kyllingwok med cashew og nudler

Sunt, næringsrikt og veldig godt!

Kjetil Fosse
Personlig trener og Ernæringsfysiolog
Kjetil har en bachelor i ernæring og er utdannet personlig trener. Han har spesialisering i hypertrofi, maksimal fettforbrenning og vektreduksjon fra AFPT. Hans spesialitet er vektreduksjon og funksjonell trening.

Wok er en av mine personlige favoritter. Det er rask, enkelt og utrolig godt. Du kan velge alt du vil ha i wokèn. Valget er ditt! Dette er den woken jeg liker best. Den er fargerik, proteinrik og utrolig god! Ta å prøv den da vel!

 

Ingredienser (2-3 personer):

  • 3 kyllingfileter
  • 1 boks minimais
  • 3 stk paprika (gjerne rød, gul og grønn)
  • 1 brokkoli
  • 2 håndfuller cashew nøtter
  • 1 løk
  • 1/2 – 1 squash
  • 1 gulrot
  • Nudler eller ris om ønskelig

Start med å steke kyllingen mens du kutter opp grønnsakene. Når du har stekt kyllingen tar du det til siden og woker grønnsakene. Start med brokkolièn og minimaisen da de tar lengst tid å bli ferdig. Etter en stund slenger du i resten av grønnsakene, så tar du å slenger i kyllingen igjen når grønnsakene begynne å bli ferdige.

Det går fint å lage wok i en vanlig stekepanne, så du trenger ikke en wokpanne for å lage denne oppskiften. Om du ønsker noe mer til denne retten så kan du alltid koke opp litt ris eller nudler, men husk at det da blir mer kaloririkt.

Server med soyasaus eller sweet chilli saus (eller begge deler).

Næringsinnhold per 100 gram*:

Kcal:  75
Fett:    0,5
Karb:   8
Protein: 9

*Nudler og ris kommer utenom

Relaterte artikler


Tilbake