Sunne proteinpannekaker

Supergodt og enkelt

Kjetil Fosse
Personlig trener og Ernæringsfysiolog
Kjetil har en bachelor i ernæring og er utdannet personlig trener. Han har spesialisering i hypertrofi, maksimal fettforbrenning og vektreduksjon fra AFPT. Hans spesialitet er vektreduksjon og funksjonell trening.

Har du prøvd deg på proteinpannekaker tidligere, men syns smaken og konsistensen er for langt fra vanlige pannekaker? Da er dette oppskriften for deg! Disse pannekakene smaker akkurat som vanlige pannekaker, men er et langt sunnere, og et mer proteinrikt alternativ. 

Ingredienser:

 • 6 Egg
 • 150 gram mager vaniljekesam
 • 100 gram speltmel
 • 50 gram ekstra lettmelk/styrkmelk

Fremgangsmåte:

 1. Ta 6 egg (2 hele og 4 egghviter) og 150 gram mager vaniljekesam og bland det godt sammen
 2. Hell melk og speltmel i røren og bland godt sammen
 3. Stek pannekakene som vanlige pannekaker

Så lett er det! Du vil få 6 flotte og velsmakende pannekaker. Her får du pannekaker som smaker like godt som de tradisjonelle pannekakene, men disse inneholder ca. 57 kalorier mindre og ca. 5 gram mer protein per pannekake.  

Næringsinnhold vanlige pannekaker:

 • 175 kcal
 • 5g protein
 • 22,7g karbohydrater
 • 7,2g fett

Næringsinnhold proteinpannekaker:

 • 118 kcal
 • 10g protein
 • 13,8g karbohydrater
 • 2,5g fett

Relaterte artikler


Tilbake