5 kule øvelser for rumpe og lår

Prøv Hege Bøkkos skøyteøvelser!

Andreas Olav Skjetne
Redaktør Evolution og Personlig trener
Med over 8000 PT-timer, bachelor i idrettsvitenskap fra NIH og som redaktør for en av Norges største treningsblogger er Andreas en av landets dyktigste personlige trenere.

Hege Bøkko er en av Norges beste kvinnelige skøyteløpere og hun har i samarbeid med Evolution laget noen treningsprogram eksklusivt til våre lesere. Her får du de øvelsene hun selv bruker i oppkjøringen mot sesong. Her får du 5 utfordrende og spennede øvelser hentet fra skøytesporten. Test de som en egen økt, eller legg de inn i treningen din.

Økten kan gjennomføres som en sammenhengende økt hvor du jobber 30 sekunder på og 30 sekunder av. Gjenta dette i 4-6 runder for god effekt. Ta deg tid til litt lengre pause mellom øvelsene slik at du kan opprettholde intensiteten.


 

1.Sideforskyvning
 

2.Saksehopp
 

3.Keesiehopp
 

4.Skøytepump
 

5.Inn og ut hopp

Relaterte artikler


Tilbake