Proteinrike rundstykker

Saftige og gode

Karina Danielsen
Personlig Trener
Karina er utdannet personlig trener hos AFPT. Hun fokuserer på trygg og effektiv trening med god teknikk. Ved siden av PT utdannelsen har Karina tatt kurs innenfor muskelvekst og fettforbrenning.

Saftige proteinrike rundstykker på 1-2-3! Perfekt til helgefrokosten! Trenger ingen heving, er laget på under 20 minutt. Disse metter godt og lenge samtidig som det inneholder godt med fett og proteiner som gjør at man kan unne seg litt ekstra syltetøy uten at det går utover kvaliteten.
Det du trenger (ca 10 stk):
- 300 gram cottage cheese
- 250 gram havregryn
- 1 ts bakepulver
- Litt salt
- 2 egg.

Mal først opp havregryn til mel i en foodprocess or. Ta havremelet i en beholder og tilsett salt og bakepulver. Kjør cottagecheese i maskinen til det er klumpfritt, tilsett egg og havremel blandingen til det får en litt klissete konsistens.

Form rundstykkene til passe størrelse og stek på 210 grader i ca 12 minutt.

Relaterte artikler


Tilbake