Sirkeltrening for gutta

Effektivt økt med styrkeøvelser

Bastian Stoermann-Næss
Personlig trener
Er utdannet personlig trener og er aktiv innen Crossfit. Han har spesialisert seg på funksjonell styrketrening, teknikk og vektreduksjon.

Er du en av de som trener for å bygge muskler og i tillegg ønsker å se bra ut i badeshorts? Det finnes mange treningsprogram, men det viktigste er å gjennomføre øktene. Derfor har vi laget et enkelt og oversiktlig treningsprogram til deg som gir god effekt på stryke og muskelmasse.

Denne økten passer for de tøffe gutta! Du bestemmer selv intensiteten og hvor tung belastning du ønsker det skal være. Økten kan gjennomføres som runder eller følges i den rekkefølgen den står. Om du vil kjøre den 1, 2 eller 3 ganger i løpet av en uke så gjør gjerne det, bare husk og ha en dag i mellom hver gang. Gi full gass og lykke til :)

Øvelse

Serier

Reps

Markløft

3

10

Knebøy – kun 10 sek pause

3

20

Gående utfall

3

20

Facepull

3

14

Rollout i slynger

4

12

Knebøy uten vekt

Rollouts i slynge

Relaterte artikler


Tilbake