Vinn 1År Gratis Trening

Få ferske artikler hver mandag!

Brenn fett med kortstokk-trening

Utfordre deg selv

Natalie Totland
Personlig Trener
Natalie er utdannet personlig trener og kostholdsveileder fra AFPT. Hun har spesialisert seg på trening for muskelvekst og fettforbrenning, samt trening under og etter graviditet. Natalie ble kåret til årets personlige trener i EVO Fitness, både i 2014 og 2015.

Har du lyst til å prøve en effektiv, utfordrende og annerledes treningsøkt? Finn frem kortstokken, og sett i gang!

Slik gjør du:
Varm opp i 5-10 minutter.  Gjerne med litt lett jogg, og dynamiske tøyninger.

1. Velg deg fire øvelser du ønsker å gjøre i løpet av treningsøkten.
Eksempler på gode øvelser:

 • Burpees
 • Push ups
 • Spentshopp
 • Knebøy med egen kroppsvekt
 • Mountain climbers
 • V-ups
 • Crunches
 • Ryggliggende beinsenk
 • Ulike varianter av utfall
 • Dips
 • Ettbeins glute bridge

Hver av øvelsene du velger representerer et av de ulike tegnene i kortstokken: spar, hjerter, kløver og ruter. Skriv ned øvelsene på et ark, slik at du ikke trenger å tenke på det under selve treningsøkta.

2. Antall repetisjoner er bestemt av tallet på kortet du trekker
Eksempel: Du har bestemt deg for at hjerter symbolet betyr armhevinger. Du trekker så hjerter 7. Dette betyr da at du nå skal ta syv armhevinger.

Knekt representerer 11 repetisjoner, dame 12, konge 13, og ess 14. Dersom du ønsker å gjøre treningsøkten enda mer utfordrende, kan du la de to jokerne i kortstokken bety 50 høye kneløft for alle deltakerne.

3.  Forbered deg på et kortsjokk
Når du er ferdig med et kort, går du rett på neste kort. Inkludert jokerne er det faktisk 54 kort i en kortstokk. Dersom du synes det blir for mye med alle 54 kortene første gang, kan du starte med halve kortstokken.

Jeg valgte følgende øvelser:
 

KNEBØY

PUSH UPS

BEINSENK

DIPS

 

Denne treningsøkten er både effektiv, utfordrende og morsom på samme tid! Du trenger heller ingen utstyr, så den er perfekt å gjøre hjemme, på hytta eller på ferie. Samle sammen familie og venner, finn frem kortstokken og lag dere en knallbra treningsøkt.


Bildene er tatt av John Hauge

Vinn 1År Gratis Trening

Få ferske artikler hver mandag!

Relaterte artikler


Tilbake