Hva er bedre enn sunn snacks som bidrar med gode næringsstoffer, fyller magen og demper søtsuget, samtidig som du kan holde på kosen. De passer også perfekt i sekken på tur.
Du trenger:
- 40 gr havregryn
- 40 gr nøtter eller solsikkekjerner (perfekt for de som har nøtteallergi)
- 5 store dadler (ca 100 gr uten stein)
- 1 egg
- 15 gr kokosmel og 15 gr bokhvetemel (kan bruke valgfritt mel, havremel funket også bra)
- 1 klype salt
Kjør alt utenom egg i foodprosessor eller kraftig blender til det blir klumpfritt, tilsett deretter egget. Form kjeksene og trykk oppi sjokolade. (Sukkerfri for sukkerfri kjeks, ellers er 70% sjokoladen fin å bruke).
Stekes deretter på 200 grader i 7-9 min. Lag gjerne dobbelt opp!
Kilde
Oppskrift funnet på bloggen til Linda Stuhaug
Se bloggen her!