Vinn 1År Gratis Trening

Få ferske artikler hver mandag!

Lei havregrøt, prøv havrebrød!

Oppskriften alle klarer!

Amy Gibson
Personlig Trener
Amy er utdannet personlig trener hos AFPT. Hun kan tilby deg de verktøyene og kunnskapen du trenger for å nå dine mål. I tillegg har Amy spesialisert seg på vektreduksjon ved bruk av kostholdsveiledning.

Spiser du havregrøt, men vil gjerne ha et alternativ? Prøv havrebrød, det finnes uendelig mange måter å justere oppskriften, men det er uansett lett å lage. Du kan velge å bruke kun havregryn og eggehvite,  eller du kan tilsette alt fra banan, cottage cheese, hele egg, nøtter eller kesam i røra. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Du trenger:

50-60g havregryn

2 eggehvite

1 klype salt


Fremgangsmåte:

Bland havregryn, eggehviten og saltet sammen, fordel den klissete massen utover bakepapir og stek i ovnen på ca 180 grader i 20 min.

Vinn 1År Gratis Trening

Få ferske artikler hver mandag!

Relaterte artikler


Tilbake