Bli Med I Trekningen Av 6 Mnd Gratis Trening

Få ferske artikler hver Mandag!

5 kule øvelser for rumpe og lår

Prøv Hege Bøkkos skøyteøvelser!

Andreas Skjetne
Personlig trener og Fagansvarlig for Evolution
Andreas har en Bachelor i fysisk aktivitet og helse ved Norges Idrettshøgskole. Gjennom lang erfaring som personlig trener har han spesialisert seg på vektnedgang og utholdenhetstrening i kombinasjon med styrketrening. Som utøver i Birkebeinertrippelen og ultramaraton har Andreas bred kunnskap om forbrenning og kondisjon.

Hege Bøkko er en av Norges beste kvinnelige skøyteløpere og hun har i samarbeid med Evolution laget noen treningsprogram eksklusivt til våre lesere. Her får du de øvelsene hun selv bruker i oppkjøringen mot sesong. Her får du 5 utfordrende og spennede øvelser hentet fra skøytesporten. Test de som en egen økt, eller legg de inn i treningen din.

Økten kan gjennomføres som en sammenhengende økt hvor du jobber 30 sekunder på og 30 sekunder av. Gjenta dette i 4-6 runder for god effekt. Ta deg tid til litt lengre pause mellom øvelsene slik at du kan opprettholde intensiteten.


 

1.Sideforskyvning
 

2.Saksehopp
 

3.Keesiehopp
 

4.Skøytepump
 

5.Inn og ut hopp

Bli Med I Trekningen Av 6 Mnd Gratis Trening

Få ferske artikler hver mandag

Relaterte artikler


Tilbake