Vinn 1År Gratis Trening

Få ferske artikler hver mandag!

Sukkerfrie boller på 1-2-3

Bedre blir det ikke!

Karina Danielsen
Personlig Trener
Karina er utdannet personlig trener hos AFPT. Hun fokuserer på trygg og effektiv trening med god teknikk. Ved siden av PT utdannelsen har Karina tatt kurs innenfor muskelvekst og fettforbrenning.

Boller er noe de fleste synes er godt, store som små. Problemet er ofte at dette inneholder veldig mye sukker, og ikke er spesielt sunt. Ved å lage disse sukkerfrie bollene, gjør du kroppen en tjeneste, uten at det går på bekostning av kosen.

Du trenger:
1 kg siktet speltmel
1,5 dl sukrin gold (kan kjøpes på vanlig matvarebutikk)
1 ts kardemomme
50 gr smeltet smør
4 dl lunkent vann
1 pakke fersk gjær/evt tørrgjær
3 dl yoghurt naturell

Fremgangsmåte:
1. Ha mel, sukrin og kardemomme i en bolle
2. Smelt smør og ha i melk. Rør inn gjær
(bruker du tørrgjær tar du gjæren sammen med det tørre)
3. Bland sammen det våte og det tørre. Elt i ca 10 min.
4. Forhev 20-30 minutt
5. Rull ut boller og etterhev til ca dobbel størrelse.
6. Stekes i varmluft på 225 grader midt i ovn ca 12-15 minutt

For ekstra kos, kutt opp litt mørke sjokoladebiter og ha i bollene før de rulles ut. 

Vinn 1År Gratis Trening

Få ferske artikler hver mandag!

Relaterte artikler


Tilbake