Bli Med I Trekningen Av 6 Mnd Gratis Trening

Få ferske artikler hver Mandag!

Sirkeltrening for gutta

Effektivt program for styrketrening

Bastian Stoermann-Næss
Personlig trener
Er utdannet personlig trener og er aktiv innen Crossfit. Han har spesialisert seg på funksjonell styrketrening, teknikk og vektreduksjon.

Er du en av de som trener for å bygge muskler og i tillegg ønsker å se bra ut i badeshorts? Det finnes mange treningsprogram, men det viktigste er å gjennomføre øktene. Derfor har vi laget et enkelt og oversiktlig treningsprogram til deg som gir god effekt på stryke og muskelmasse.

Denne økten passer for de tøffe gutta! Du bestemmer selv intensiteten og hvor tung belastning du ønsker det skal være. Økten kan gjennomføres som runder eller følges i den rekkefølgen den står. Om du vil kjøre den 1, 2 eller 3 ganger i løpet av en uke så gjør gjerne det, bare husk og ha en dag i mellom hver gang. Gi full gass og lykke til :)

Øvelse:

Repetisjoner:

Serier:

Husk:

Markløft

 

10

3

Hoftebreddes avstand på føttene. Starter i nedre stilling. Grip stangen med skulderbreddes avstand. Bruk rumpa og beina for å trekke stangen opp til stående stilling og ned igjen. Pass på å hold brystet fremme og magen spent gjennom hele løftet.

Knebøy – kun 10 sek mellom settene

20

3

Skulderbreddes avstand på føttene. Trykket på helene. Brystet frem. Hold spennet i magen.

Gående utfall

20

3

Trykket på helen. Pass på at kneet ikke kommer foran tærne. Hold overkroppen oppreist og spenn opp magen.

Facepull

14

3

Grip tauene med overhåndsgrep. Trekk tauet mot deg ved å trekke skuldrene bakover. Trekk tauet forbi ansiktet og klem sammen skulderbladene.

Rollout i slynger

12

4

Strake armer. Hold magen spent. Før håndtakene vekk fra kroppen. Pass på at du får med hele kroppen frem som et stykke. Før deg så langt ut som du er komfortabel med. Trekk deg inn igjen ved hjelp av mage og armer. Ikke la hofta knekke.

Knebøy uten vekt

Rollouts i slynge

Vil du trene med Bastian? Ta kontakt med han her!

Bli Med I Trekningen Av 6 Mnd Gratis Trening

Få ferske artikler hver mandag

Relaterte artikler


Tilbake